Sennheiser MKE 40 microfoon

€ 10,00
Excl. BTW per dag
    Favoriet
    Informatie aanvragen

Algemeen
De onvolprezen dasspeldmicrofoons van Sennheiser bewijzen al sinds jaar en dag hun diensten bij talloze gelegenheden. Van kerken tot presentaties en conferenties. Overal waar spraak op verstaanbare wijze en zonder feedback moet worden opgevangen, is een dasspeldmic als deze MKE 40-EW een welkome microfoon.

Sennheiser MKE 40-EW
Dit model is uiteraard voorzien van het handige clipsysteem, waarmee de lichte, kleine microfoon aan een gewenst kledingstuk kan worden bevestigd. De cardioide richtingskarakteristiek van de MKE 40-EW garandeert een optimale opvang van de spraakbron, waarbij alle omgevingsgeluiden of PA-geluid niet wordt opgevangen. Angst voor rondzingen is dus ongegrond.

Draadloos
De MKE 40-EW is uitgevoerd met een schroefbare EW-plug van 3,5mm jack-formaat. Gebruik met de bekende Sennheiser Evolution Wireless-beltpacks is mogelijk, maar u kunt de microfoon ook bedraad inzetten, via de MZA 900P fantoomadapter. Hoe dan ook, aan deze MKE-40 heeft u een dienstbare, praktische microfoon, die in geluidskwaliteit de naam Sennheiser waardig is.

Specificaties;

Minimum frequentie 20 – 20.9 kHz
Maximum frequentie 40 – 49 Hz
Maximale SPL 110 dB – 119 dB
Richtingskarakteristiek cardioide
Impedantie microfoon > 1000 Ohm
Inclusief popfilter/kap ja
Bodypack aansluiting 3.5 mm jack
Kabellengte 100-149 cm

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gerelateerde producten